IMG_5056_edited.jpg

Om oss

I over 70 år har HMI Haugland Miljøinnredning AS (HMI)  stått for leveranser med høy kvalitet på land og til sjøs. Vi jobber med alle typer materialer, blant annet tre, laminat, stål, glass og corian. Vi utvikler og produserer en rekke forskjellige innredninger og produkter for våre kunder.​

Produkter 

Vi leverer alle former for innredninger etter kundens spesifikasjoner. HMI utfører små og store oppdrag og serieproduksjon til offentlige miljøer, kjeder og private hjem. Vi har også et nært samarbeid med flere verft om levering av komplette innredningsarbeider.

Produksjon 

Det meste av vår produksjon foregår i Polen. I tillegg har vi vårt snekkerverksted i Kristiansand som vi bruker ved behov, ellers tilpasses møbler også på stedet.  Vi har ord på oss for å være en bedrift som tar utfordringer og leverer kvalitet til rett pris og tid, takket være dyktige medarbeidere.

HMS

Vi har stort fokus på helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Hele vår organisasjon jobber etter ISO 9001, samt ISO 14001 standard. Dette sikrer en jevn kvalitet på våre oppdrag, samt en lønnsom drift.

Firmahistorikk

Firmaet ble opprettet i 1949 og omgjort til aksje selskap i 1985. Siden starten i 1949 har firmaet utviklet seg fra boligbygging til innredninger av større bygg og skipsinnredninger.  I 1992 kjøpte vi et moderne snekkerverksted i Kristiansand. I løpet av 2011 tok vi neste steg, og flyttet produksjonen til Polen. Noe som gir oss enda større kapasitet til å levere alle former for innredninger som kan tilpasses våre kunder.

loga3.jpg